有沒有朋友跟我一樣超愛吃拿破崙蛋糕呢🥳!!! 愛吃的話,我要大大力向你推介 堅尼地城的🌟堅尼地脆𝐒𝐎 𝐂𝐑𝐈𝐒𝐏𝐘 呀(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)!!! 前幾天試了她家的 🎂芒果拿破崙蛋糕,好吃到不得了(≧▽≦),心心眼都出來啦🥰!!! 三層酥皮以古法炮製,又香、又酥、又脆🤭,一切下去,酥脆聲音令人陶醉,質素超高的!! 吉士忌廉用𝟑.𝟔牛乳製作,特別香滑,加上鮮甜芒果🥭和士多啤梨🍓,配在一起,好好吃耶~真心有驚喜\(//∇//)\!!! 蛋糕外層還有脆脆,多種口感。而售價只需$𝟐𝟖𝟖😳,又平又大件又足料又抵食,值得一試唷😏!!蝴蝶酥和曲奇🍪都好鬆脆,記得買回家啦~

蝴蝶酥和曲奇🍪都好鬆脆,記得買回家啦~
2023-07-19
TakeAway