2020-10-11 57 views
疫情稍為緩和,平日夜晚黎食估唔到餐廳都滿座,建議記得book位先!! 可以揀一人一鍋或者一大鍋,一個揀櫻花龍蝦湯,龍蝦味濃啱晒鍾意重口味嘅人,另一個揀咗養生花膠雞湯,原本個鍋已經有好多料,仲有幾大片花膠,蔬菜嘅話我哋會落呢邊感覺清啲! 有啲打邊爐嘅材料要出去攞,例如丸、蔬菜、沙律同甜品等等,大家都好自覺帶返口罩先出去,另外仲有五張order紙,分別有炸串、炸物、天婦羅、刺身、串燒,食物選擇都夠多,美國特選牛肉同巴西豬梅肉都係任食同店員落order!! 今晚我哋打邊爐為主,值得加錢點美國頂級牛小排,雪花紋好靚,食落好有牛味好好食,自己最鍾意係呢度嘅湯底同牛肉,其他食物亦中規中矩,有機會會再嚟試吓其他湯底!!