2024-01-20
想同朋友搵一到靜靜地打邊爐,喺網上見到呢間火鍋店嘅擺盤幾靚仔,就揀咗佢😂😂😂花月宮特色四格鍋:糾纏咗好耐要咩湯底,最後揀咗呢個有齊麻辣、養生、蕃茄同埋菇菌嘅湯底🤭本身個鍋入面已經有埋料,養生鍋係配埋碟雞、麻辣湯底入面係有晒鴨血、豆腐😍好欣賞個菇菌湯底,味道好出,佢用咗絞碎嘅菇粒放落湯底!個湯湯底都幾抌本🫣雜菌拼盤:入面有金針菇、雞髀菇、鉛筆菇、冬菇、秀珍菇,好豐富!仲擺靚靚🤭🤣田園拼盤:入面有生菜、娃娃菜、西蘭花、椰菜花、粟米同埋油麥菜,新鮮爽身👍稻庭烏冬:食落去好軟滑🤤🤤我哋逐個湯底放落去試😂🤭北海道花豚豬卷:肥瘦均勻,都幾大片下,最鍾意放喺麻辣湯底度食🤤Hoegaarden生啤:估唔到佢呢度會有生啤見到佢呢度幾間既房都有人,都幾有privacy! 如果第日一班人可以包一間房打邊爐🤭😍
稻庭烏冬:食落去好軟滑🤤🤤我哋逐個湯底放落去試😂🤭
Hoegaarden生啤:估唔到佢呢度會有生啤