2023-04-03
之前食過 level 2 既 A4和牛 非常滿意,所以強烈推介今次同我老婆一齊去食。投訴1:只有A5和牛不能用手機落單,每次都要叫職員落單。職員忙,食物上枱慢。投訴2:第一碟上枱嘅 A5和牛 都覺得有啲問題,咁啱隔離枱都係同我哋一樣點 A5和牛,肉質鮮紅,切割成塊狀,同我果碟產生強烈對比,我嗰碟係啡色加碎肉仲要乸埋一注根本好難燒。我已經唔係投訴,只係叫職員睇下隔離枱嗰碟同我嗰啲既分別。投訴3:係第一碟肉之後,黎嘅第二碟 A5和牛保持同樣質素,啡色再加碎肉,無浪費,兩碟我都燒咗嚟食,之後第三碟同埋第四碟都比較正常,但係已經食飽咗。總結:都係俾兩碟正常既A5和牛我,甘不如頭兩碟係正常,食飽咗之後最後兩碟啡色再加碎肉我可能都冇乜所謂,非常愚蠢嘅安排,果餐係一早預訂嘅生日飯,食材方面應該一早準備好了。希望貴餐廳能夠重視這次的投訴,從中吸取教訓,提高肉類品質,讓更多的食客能夠享受到美味的餐飲體驗。