2012-08-02 28 views
好耐無食過火鍋, 友人就建議到此店試下.唔知係咪地點問題, 所以都唔算多人, 2個人安排坐近門口, 已經覺得怪怪,咁多枱都要坐門口, 算數. 2個人叫左一個唔知咩地獄湯底(原以為係辣既點知原來一d都唔辣,只係紅色湯底完全唔知咩味)叫左肥牛, 鱔片, 豆苗, 滑牛配豬潤,墨魚滑, 魚麵.再每人加左錢可以任飲. 見到每碟配料都係二十幾元以為份量好少,點知上左來先知份量都幾多下, 2個人後段都食得幾吃力又唔想浪費食物, 當晚我覺得肥牛真係唔錯, 都算有點雪花又夠鮮紅味道一流, 另外佢地既墨魚滑都唔錯, 好彈牙,至於蔬菜都新鮮甜美 不過此店d食物真係唔錯, 樣樣都好新鮮可以此終都係稻香集團水準都有咁上下..加上價錢又抵食. p.s此店醬汁/飲品係自助形式值得推介..自己喜歡咩醬就自己出去取幾方便.唯一不滿係此店又唔係滿坐, 真係唔明點解打邊爐要同人share一張枱.

至於蔬菜都新鮮甜美

2012-07-07
$100 (Dinner)