2020-07-12
附近行完街肚餓見到間有肉骨茶下午茶既餐廳就入左去啦,價錢好抵仲可以追加小食❣️南洋榴槤咖央多士雖然只係一件多士, 但佢嘅擺盤都絕對唔馬虎。個鮮油好好食,如果鍾意食菠蘿油, 一定會鍾意食呢個多士,唔好榴槤都仲有蛋黃同班蘭揀啊❣️巴生肉骨茶配雞油飯🍚個湯好清甜,一粒粒杞子好甜,而且淡淡藥材嘅味道唔會令人卻步。肉排唔洗咬就已經淋到甩左出黎,完全無渣❣️馬拉盞通菜好好食,菜好新鮮唔會老,而且馬拉盞味適中唔會過鹹,有微量辣味好開胃❣️鮮柚子沙冰嘩, 好飲!本身柚子味已經好清新,如果變埋冰,咁個解渴程度升值十倍。夏天一定揀呢款❣️古仔路椰青沙冰🥥天氣真係太熱, 另一杯我都係點冰。原隻椰青上,飲完仲可以食埋🤣 抵下午茶性價比好高,仲可以優惠價試到D 特飲,夏天飲杯沙冰真係好消暑好透心涼呀❄️
❣️南洋榴槤咖央多士
❣️巴生肉骨茶配雞油飯🍚