岩岩staycation完諗住醫下肚 入左呢間好德來小籠包店 叫左個小籠包 上海粗炒 同回鍋肉飯 個小籠包 皮偏厚 $12一隻 CP值唔抵 上海粗炒 不過不失 至於個回鍋肉 就係我第一次openrice打comment既來源 個傳茶嬸嬸一上碟回鍋肉 已經聞燶味 食左舊菜 好大陣燶味 再試埋肉 仲燶 即刻同個傳菜呀嬸反映 點解佢入完廚房出黎同我同講 個師傅話係呢隻味 隻醬係咁既味 你地應該唔岩食 excuse me? 想問你隻醬咩牌子成陣燶味?你認左佢講句唔好意眾 我都無咁嬲 跟住呀嬸就dump個menu比我地叫我地自己選第二樣 之後個傳茶呀嬸就同坐收銀 我諗係老闆娘講 個客話唔仲意個醬要取消單 嘩 我地聽到 真係立即blacklist呢間 食完一肚氣 之後賣單同個老闆娘講 其實個碟野係燶味 勁大陣燶味 根本唔係個汁問題 希望你跟進下 真係 之前食都唔係咁 一入去d叔叔仲勁好態度 本身都覺得無選錯餐廳 點知成個感觀比個傳菜呀嬸同碟回鍋肉飯KO左 一定 一定無下次!!!