2024-08-12 131 views
食完晚餐口痕想買啲炸野番去邊食邊睇奧運黎左呢間位於通菜街既炸物店等緊既過程仲可以睇住黃子華既棟篤笑 😂 💯野食係即叫即炸 等候需時!炸野一定係即炸先至好食!我願意等😁🍗 脆皮無骨雞腿排 $40 海苔首先係炸雞腿排。睇相都睇到好大塊既雞排,外酥內嫩既雞肉好多肉汁,少許鹽同胡椒調味,一口咬落去,喺口中爆發出濃郁鮮美既雞肉汁。外皮唔係熱氣個種炸,食落口都唔覺得熱氣。🍢 脆皮花枝丸 $18原味 超大粒既花枝丸Q彈有嚼勁,但又唔會過於乾,有小小咬口 ,配合埋椒盬味既粉,更加突出花枝丸嘅鮮嫩。🍠 炸地瓜條 $25 簡左芝士 麻辣粉金黃酥脆嘅外皮下,係軟綿綿嘅內餡。地瓜本身自然甜香,一口咬落去,地瓜嘅香甜立即喺口中散開,外面加左少少佢既調味粉🧂小小辣,更加惹味。每種都可以簡1-2種 調味粉、睇番自己鍾意既口味去配搭有海苔 芥未 麻辣 芝士 原味 等等..原來有幾間分店,我去呢間係 #旺角分店
食完晚餐口痕想買啲炸野番去邊食邊睇奧運
黎左呢間位於通菜街既炸物店

等緊既過程仲可以睇住黃子華既棟篤笑 😂 💯

🍗 脆皮無骨雞腿排 $40 海苔

🍢 脆皮花枝丸 $18原味

🍠 炸地瓜條 $25 簡左芝士 麻辣粉

每種都可以簡1-2種 調味粉、睇番自己鍾意既口味去配搭
有海苔 芥未 麻辣 芝士 原味 等等..

原來有幾間分店,我去呢間係 #旺角分店