2023-03-05
💥點解會咁full呢究竟📍家嫂一家大小|佐敦📍人均消費 $ 4 X X#CL佐敦 #CL四圍食 #CL中餐⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️OPENRICE好似幾多好評就黎黎感受下😉平日晚上我地有電話訂座:$398+10%📌 呢個價位大約係放題同自助餐中間啦~下面講下👧🏻食左咩啦,其實就唔多選擇的而且都唔算係自己簡…因為店員係會上哂佢menu有既野🤔其實就唔多既:幾碟小食前菜🥙、每人每款一片魚片🍣、雞煲🥘、海鮮火鍋🍲最令👧🏻R晒頭係有時都唔知自己食緊咩又無MENU睇🙉想ENCORE 又唔會有紙/APP,反而要同店員落單,成件事變得好複雜,唔知係咪想麻煩啲等人食少啲🫣同埋有啲上左枱但我地根本就唔食既感覺好浪費🙁刺身雞煲都正常發揮,海鮮火鍋都幾多海鮮簡同埋都新鮮🫰🏻有啲搞笑係refill先有蟹🐚有一兩個小食都唔幾特別,我地估係胡麻翠玉瓜同螺仔😂不過最後加錢要咗個椰皇燉雪燕,呢個係最好食🤤除非朋友指定,如果唔係應該唔會回頭了🙈🤟🏻不負責任點評好味道🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑性價比🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑🌑🌑🌑回頭率🌕🌕🌕🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑(十粒為滿分)⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
📍家嫂一家大小|佐敦
📍人均消費 $ 4 X X