2021-10-02 595 views
10月2日星期六長週要返工,到收工已經係下午2:30,肚仔有啲餓,想食返個下午茶,近近地去附近燧記試吓佢哋嘅下午茶,叫咗一個麻辣醬雞炒腸粉飲可樂價錢唔係太貴$38,侍應送到上枱睇落賣相唔錯,熱氣騰騰都幾香,但係食落發覺有啲唔多妥,就係鹹咗啲,好彩叫咗罐可樂又夠凍,食咗三份之二,最後頂唔順太鹹唯有放棄,我向個侍應反映問題,佢話雞肉係師傅預先醃好,煮好之後再加花椒粉,唯有提提廚房留意吓。 其實之前都喺度食過晚飯幾次,環境舒服乾淨清靜,食物有質素,侍應服務有禮貌,但今次真係令我有啲失望,不過侍應態度都唔錯很接受客人意見,真心希望佢哋真係會改善問題。
2021-10-02
$38 (Tea)