2013-09-19 2298 views
人都係有自殘傾向嘅, 明知高鹽, 高脂係致命元兇, 但偏偏天天都向死神招手.大清早, 突然想起最近幾次食煙肉, 都係食到D低級合成煙肉, 心想今天一定要吃過痛快.這間24小時全天候早餐餐廳, 老實說, 平時我會認為佢太貴, 但係我實在想唔起邊度有正常嘅煙肉. (三皇餐廳嘅煙肉都改用合作煙肉, 新金鹿茶餐廳向來都係用合成煙肉)我們先點了作英式早餐, 兩個人分覺得煙肉唔夠食, 於是把心一橫, 加點了一份"雙份煙肉連蛋".嘩, 乜仇都報晒.煙肉甘香, 雞蛋軟心, 但服務欠佳, 可以說是沒有服務. 可能是開24小時, 唯一的服務員好像沒心情.
Double Bacon

嘩, 乜仇都報晒.

2013-09-03
$90 (Breakfast)
Double Bacon
  • Bacon