2023-03-10 81 views
突然好想食烤魚😂😂喺朗豪坊shopping 到好倦,走去食烤魚,好開心😂⭐️酸辣鴨血烤江團魚 $328 +$20我唔太食到辣,所以揀咗小辣小麻,我可以接受👍🏻👍🏻江團魚好大條😮😮肉質嫩滑!無咩細骨,啖啖肉,好鬼正!🤤🤤酸酸辣辣好開胃,入面仲有好多芽菜😋😋鴨血好嫩滑,份量好多,起碼有7-8塊,$20加得抵😂😂每款配料+$25⭐️牛肚份量都好多,好似食極都食唔晒咁😂😂好腍身,唔錯👍🏻👍🏻⭐️午餐肉炸過嚟,會偏乾身少少,有啲硬,如果鍾意食質感腍身嘅就可能未必啱喇⭐️木薯粉食烤魚,一定要叫薯粉,因為索晒啲汁,好鬼正🤤🤤🤤我超鍾意食,份量又夠多,食完好滿足!🤗🤗仲有個養生茶,可解辣之如又可解渴😋😋服務有禮殷勤,環境舒服,唔錯👍🏻👍🏻

⭐️酸辣鴨血烤江團魚 $328 +$20
鴨血好嫩滑,份量好多,起碼有7-8塊,$20加得抵😂😂

每款配料+$25
⭐️牛肚
份量都好多,好似食極都食唔晒咁😂😂好腍身,唔錯👍🏻👍🏻

⭐️午餐肉

⭐️木薯粉

仲有個養生茶,可解辣之如又可解渴😋😋
服務有禮殷勤,環境舒服,唔錯👍🏻👍🏻