2019-08-04 325 views
#小秘書 今日約咗班朋友出海散吓啲悶氣,不過之前果晚瞓得唔好,搞到今朝晏咗起身👉🏻👈🏻 不過今朝起身實在太肚餓,點都要搵啲嘢食先上船😏 我啲朋友成日話住鑽石山一定係有錢人🤪點解?佢哋話搵勻成個鑽石山都無小食檔,吓吓要幫襯啲連鎖店真係吃不消💸不過呢排喺荷里活廣場對開,終於開咗間小食店「南國小喫」。#小秘書 經過好幾次,每次都見到有條小人龍,所以都放棄咗。好在今朝人流唔多,我比錢連攞到食物上手,2分鐘內做到。「燒賣」質量唔錯,有啲魚肉味,不過「粉果」就更優勝,餡料口味幾傳統,而且熱辣辣,我比佢80分👍🏻 除咗街頭小食,「南國小喫」即有做甜品,我見女師傅都係為客人即叫即做嘅,已經諗咗下次要試吓😋

2019-08-04
$16 (Breakfast)