2024-05-30 241 views
左敦被譽為香港文化天堂、除咗濃濃嘅香港街頭風味之外、餐廳放題都唔少!今次我會食一間有無限海鮮任食!性價比高! 除左有一系列既海鮮之外、仲會有好多唔同種類嘅主食,例如:辣酒煮花螺、西蘭花、清酒煮蝦等等!除咗呢樣之外仲有好多唔同嘅炸食!我最期待就係燒呢度嘅大頭蝦、除咗本身蝦頭好多蝦膏之外、蝦肉亦都係彈牙爽口新鮮即夾即燒、仲有燒生蠔、貝殼類海鮮多種選擇!燒烤區方面,亦都好多唔同嘅串燒俾大家揀!包括有鵪鶉蛋同雞皮,紅腸粟米同埋肉類當中雞翼係最受歡迎!呢度仲有蒜蓉包同埋原條茄子!配合埋唔同嘅醬汁俾你多款選擇!最後仲可以食唔同品牌嘅雪糕品牌都有幾隻唔同嘅味!我最鍾意食當然就係豆腐味啦,一定要食吓!蝦蝦燒九龍佐敦白加士街10-24號永富大廈旁

蝦蝦燒
九龍佐敦白加士街10-24號永富大廈旁