2010-06-05
今晚同個朋友飲完野去食個宵夜,一上iphone 入openrice度search就睇到附近有間我之前去過ge鋪頭,就係山林道呢間"夜燒"啦;不過上次趕住食完去同朋友玩,無時間慢慢坐。今次唔同,有時間坐下試下呢間野究竟得唔得。今次同上次間鋪咁短時間竟然有好大分別,就係多左位,仲要裝修過,唔知係唔係好好賺呢廢話唔多講,食評梗係講野食先,今晚叫左-燒廣島蠔 -牛舌 -燒白蟮 -雞軟骨 -燒牛仔骨 -炸蟹蚶緊要之作:燒廣島蠔,嚇死人咁好食,我同朋友都未食,嗅到都已經口水流流,一試即刻覺得緊要,我覺得上面D汁令到佢加左好多分。size唔係話好大,不過都正常,味道濃厚,有口感,然後...speechless...我地後尾叫多左一客,就係咁囉。讚好之作:燒白蟮,我自己鍾意味道重既野食,個白蟮我唔覺得腥,幾有味。 牛舌,其實我本身無咩點食過牛舌,不過今次試覺得幾特別,好juicy。 炸蟹蚶,幾趣致ge小食,食左咁多重味道,呢味就可以中和下,淡淡地又有蟹味。一般之作:雞軟骨,我覺得乾身左少少,令到D味唔係好出,又唔係話難食,不過對我黎講唔太吸引。燒牛仔骨,牛仔骨D味係
廢話唔多講,食評梗係講野食先,今晚叫左
燒牛仔骨,牛仔骨D味係幾出,好有牛味,不過D肉韌左D,破壞左我的好感。
環境:地方大左,梗係唔使講坐得舒服左啦。裝修,當然是新的整潔啦。讚好。
服務:中規中距啦,我都其實無咩點理佢地,掛住同我個朋友講野,不過印象都正正常常咁囉。