2022-06-20 77 views
旺角韓燒店都唔少,今次朋友揀呢間係旺角中心後邊,成棟大廈都係食店,呢間係9樓一出𨋢就係餐廳,味道唔算重,抽風都算唔錯落單就用電話QR code 落嘅,飲品醬料小菜就可以係雪櫃自己拎,飲品選擇都唔少,汽水韓國果汁啤酒都有菜單上有齊豬牛羊雞,仲有海鮮同小食同熟食,樣樣都可以試到啱哂風呢啲腰闊肚窄嘅人😆牛我就最鍾意呢款,薄得嚟有牛味,而且配堆大蒜燒完加燒肉汁超正,encore 咗好多碟🤪豬肉就當然唔少得豬亞花,呢度有齊原味辣味,我就覺得原味燒出豬油最正,嫌太油膩仲可以order 蔬菜盤包住食海鮮唔少得嘅就係帶子啦,燒到兩邊焦香就咁食已經好彈牙,咖哩魷魚都醃得夠入味熟食有炸雞炸餃子之類嘅,俾我都係留返個雞食多兩件燒肉🤓辛辣麵有就好正常,呢度竟然有韓式水冷麵😱😱 食燒肉食到熱辣辣,食返個水冷麵即刻令口入邊嘅油膩感冇哂,清一清味蕾又可以再食過🤗呢個都一定要order 呢,如果店家有鉸剪可以剪斷啲面就更加好啦最後仲有4款雪條,可以一人揀一條,全部都係韓國牌子嚟㗎,芒果好似食緊芒果沙冰咁,食完成餐就大滿足了😝

一出𨋢就係餐廳,味道唔算重,抽風都算唔錯

熟食有炸雞炸餃子之類嘅,俾我都係留返個雞食多兩件燒肉🤓