2024-06-07
真‧燒肉控福音🔥🥩 佐賀燒肉谷燒肉放題阿佐賀燒肉谷真係燒肉控天堂啊!🤤 佢地提供日式和牛海鮮放題,可以任食72款肉類、海鮮同其他食品飲品!🍲🍤最抵食的LV.1套餐已經有72款任食,仲只係$248,超抵食啊!💰 不過我地當然要揀最頂級的LV.4啦,有120款任食,仲包生猛海鮮同上等和牛,真係豪氣十足!💰💰💰除咗燒肉,自助區仲有好多前菜、沙律、熱食、甜品供應,真係應有盡有!🥗🍰 最特別係佢地仲有生蠔任食添,仲自行配4款特式醬汁,超正啊!🦪🥄明太子醬帶微鹹魚香,檸檬蠔汁酸酸清新,清酒醬微甜幼滑,韓式辣醬帶嗆辣感,真係好搭生蠔!💯最後,雪糕區仲有柚子同抹茶雪糕,清新不膩,解解燒肉的膩口!🍦真係一次過滿足咗我對燒肉、海鮮、甜品的所有慾望啊!💯 燒肉控者不可錯過啊!🔥#燒肉 #放題 #和牛 #海鮮 #生蠔 #日式 #自助餐 #美食 #foodie #instafood #香港美食 #佐賀燒肉谷 #屯門美食 #燒肉放題 #燒肉天堂 #燒肉控 #肉食者 #和牛控 #海鮮控 #生蠔控 #日式燒肉 #燒肉自助餐 #燒肉大滿足 #燒肉盛宴 #燒肉狂歡 #燒肉無限 #燒肉食足
真‧燒肉控福音🔥🥩 佐賀燒肉谷燒肉放題