2017-12-23 7198 views
呢排每日都ot,今日終於都正常時間收工,所以即call朋友約埋係旺角行街購物減壓,行到油麻地附近已經好肚餓, 成條街有好多食肆, 經過呢間又有燒肉又有刺身,岩哂我地口味!成人平日每位$208,星期五六日都只係加$10。一坐低即刻填紙仔, 刺身唔夠五分鐘已經到啦!非常快,好新鮮!燒肉類我地主要點牛肉,因為我地非常之喜歡食牛。力推牛肋肉,分兩種口味:鹽燒同燒汁。個人喜歡鹽燒,牛味會更突出。另外鹽燒雞翼都係賣飛佛!炸物亦不錯,天婦羅蝦大大隻, 所有炸物粉漿薄薄,新鮮炸起熱辣辣上枱!另加$40蚊升級任食肥厚帆立貝同虎蝦,帆立貝大隻唔縮水,非常之超值!飲品都有唔少選擇,仲有自家製涼茶,食完燒肉飲返杯涼茶或者熱綠茶,油膩熱氣罪惡感大減!甜品方面有雪糕,有芝麻味同綠茶味選擇,亦有糯米糍同一口芝士蛋糕!我哋2個女仔其實都食咗好多野,肉食咗三轉, 刺身又食咗三轉,炸物都兩轉食,這餐真係好飽好滿足,呢個價錢真係非常超值!

成人平日每位$208,星期五六日都只係加$10。

燒肉類我地主要點牛肉,因為我地非常之喜歡食牛。

$270 (Dinner)