2022-09-02
本身去亞太中心食其他野 係樓下派傳單俾身肉獸朋友見到依間雙眼發光 上到去見環境好乾淨 完全無油煙味!👍🏻👍🏻👍🏻我唔係好鍾意食好肥既牛 所以平時食肉既放題都唔會揀最貴既牛 不過見佢最貴個set海鮮種類勁豐富 就試下佢~~好快就上左個拼盤 有唔同產地既牛😋自己scan QR code落單幾方便 有圖睇下係點既😆 第一round主要試薩摩和牛同美國prime 前者油脂明顯豐富好多 好淋好香濃既牛味! 不過我鐘意後者多d 無咁肥又可以食多d🤪點左好多海鮮 果然無令我失望!! 最驚喜係爽口既鮑魚同 好濃好滑既甲羅燒 (之後encore左甲羅燒 再點左雞泡魚干 自製送酒小食🍻) 加幾十蚊就有埋邊爐 要左豬骨湯清清地 主力烚菜呀🤣🤣 想讚佢既菜係細細棵好新鮮好乾淨 我食左幾round!! 行過見到人地燒菠蘿🍍 解膩岩晒 跟隊!試左自助區嘅麻辣雞煲 好入味加$48既酒精放題😱😱😱甜品區有幾款日式菓子/泡芙/生果 最吸引嘅就係唔同款嘅雪條 細細條 唔使特別留肚都可以試到幾款🤪 揀左白桃烏龍茶雪條😋Overall d野食好高質!! 鐘意食A4/5牛同飲酒既話應該會好抵食🤪🤪🤪
好快就上左個拼盤 有唔同產地既牛😋
行過見到人地燒菠蘿🍍 解膩岩晒 跟隊!
試左自助區嘅麻辣雞煲 好入味
加$48既酒精放題😱😱😱