2016-06-04
為朋友慶祝生日,見呢間多國菜氣氛唔錯,菜餚多元化,就試下佢🙈🙈🙈本來打去book位,可惜Full booking😭😭😭唯有walk in!!!19:30去到門口已經好多人等位,心信呢間野應該幾好食。waitress話可以幫我地落左order,先入到去就唔洗等好耐,因為D野食係既叫既製嫁😳😳😳眼見雖然裏面位子唔多,但唔算等好耐,大約20:00我地4人就可以入位。(好興奮🙈🙈🙈)Menu 上既野食都好吸引,最後我地叫左呢幾樣野Nachos好多芝士好多肉碎料食極都食唔哂😂😂😂食得多都幾齋墨汁薄底(half: 招牌四季;half:海鮮)"mix的話加10hkd"可以試2個味128hkd,幾好!啲蝦幾爽爽,食過以後唔會再想食連鎖ge Pizza😶😶😶薄餅叫左2份,一份原味 25hkd ,一份蒜蓉 25hkd。熱辣辣 點咖哩芝士一流😍😍😍印度咖哩芝士濃烈既咖哩芝士 夾住係薄餅上,咬一口😳😳😳味道剛剛好不會太重,忍不住一口接一口🙌🏾🙌🏾🙌🏾波菜芝士對比上印度咖哩芝士,味道比較淡香,波菜蓉應該加入左椰奶,香滑有帶波菜味,點薄餅真的不錯。芝士(乳豆腐)頗香口,經煎煎四方後 匣五會一"不"即散,咀嚼起來較
Menu 上既野食都好吸引,最後我地叫左呢幾樣野
好多芝士好多肉碎料食極都食唔哂😂😂😂食得多都幾齋
對比上印度咖哩芝士,味道比較淡香,波菜蓉應該加入左椰奶,香滑有帶波菜味,點薄餅真的不錯。芝士(乳豆腐)頗香口,經煎煎四方後 匣五會一"不"即散,咀嚼起來較有口感。有別於重慶大廈個D, 好味多,唔知係米個人比較喜歡較有口感的乳豆腐haha🙈🙈🙈
因為太飽關係,我地已經食唔落😫😫😫。 waitress 見到甘既情況,好驚訝。可能因為我地個子都比較有肉地,認為我地會食得哂😂😂😂。佢好可惜甘講大括係 呢個趁熱食it's a nice dishe☹️☹️☹️佢幫我地打包佢,而即整既啲醬已經比隔離既為食鬼偷食哂😶😶😶廚房亦好好整過比我地。(呢種窩心的服務係香港真係好少見!可能我牛屎妹未見識過😅
飲料方面,我地叫左
Mango smoothie
Mango lassi
Sweet lassi
Island shake
食重口味既野同時應該refresh一下味雷,而且我比較中2清新既飲料,我揀左有薄荷, 青檸 既island Shake,一致覺得好飲!
生日方面,只要同waitress講野有朋友生日,寫底個名就有個小蛋糕。每當播起生日歌,waiter就會弄D小玩意,氣氛會高脹起黎。我地生日主角都驚喜左一下😂😂😂
它令我有意欲打呢個食評,令我來介紹比身邊既人一試。😊😊😊