2021-07-15 103 views
友人在網上看到呢個地方 想帶毛孩一齊去游水 我依家最關心既係 有無冷氣 得悉有之後馬上book先 依家咁熱 帶毛孩外出係個啊媽唔得😂游水位於地下 而且游水時有專人帶住佢哋游 同埋事後會吹返乾啲毛 咁啊媽們就可以透一透氣喇之後我哋就上左三樓的cafe ,入到去感覺乾淨舒適,而且除左比竉物玩同打咭的波波池同滑梯外 ,都有d board game之類 如果你的毛孩乖乖 咁就可以自己都同朋友chill埋一份喇我order了有汽黑咖啡,點點苦澀味道加上冰後 ,甘口順滑透心涼黑松露煙三文魚意粉醬汁濃厚creamy,意粉彈牙不過黑松露味不算濃烈相信怕黑松露味的朋友也可一試呢黑松露薯條 熱辣香脆 個醬似sour cream多啲 加淡淡黑松露味 令人食完一條接一條啲毛孩都肚餓了,點左份雞肉雞蛋仔我都試咗一粒,好似麵包口感的冇加調味雞蛋仔,見佢哋都食得開心,主人都覺得好值得❤️

黑松露煙三文魚意粉
醬汁濃厚creamy,意粉彈牙
不過黑松露味不算濃烈
相信怕黑松露味的朋友也可一試呢

啲毛孩都肚餓了,點左份雞肉雞蛋仔