2019-08-05 151 views
鍾意打邊爐嘅我,無論天氣有幾熱,都會周圍去試下未食過嘅新野😋今次嚟到夫妻肺片,我都係上OpenRice搜查附近餐廳搵到的!我地點咗鴛鴦鍋:夫妻鍋(麻辣鍋)+美人鍋(養顏花膠雞鍋)台式麻辣鍋:本人覺得完全唔辣養顏花膠雞窩:好正👍🏻值得推介,建議先飲湯後加食材😋手切牛小排細份:無得彈!喜歡重牛味的必食!龍蝦:宜家做緊follow IG 半價優惠,抵食👍🏻扇貝:好明顯俾人偷走左舊肉嚟做帶子👎🏻青口:無特別,正常繁花似錦:其實係雜菜,但唔知點解會有沙律菜係入面,從未試過將沙律菜煮熟嚟食🤣黃金卷:正!但嚟到要即刻食,放耐咗會唔脆!鮮蝦菜肉餃:D蝦都幾新鮮,唔錯!整體嚟講都唔錯,係價錢貴咗D,但食物質素都唔差,值得一試!而家除咗follow IG有幾款海鮮半價之外(只能選一樣),而且Like Facebook火鍋配料都做85折呀👍🏻
我地點咗鴛鴦鍋:夫妻鍋(麻辣鍋)+美人鍋(養顏花膠雞鍋)
台式麻辣鍋:本人覺得完全唔辣
養顏花膠雞窩:好正👍🏻值得推介,建議先飲湯後加食材😋
手切牛小排細份:無得彈!喜歡重牛味的必食!
龍蝦:宜家做緊follow IG 半價優惠,抵食👍🏻
扇貝:好明顯俾人偷走左舊肉嚟做帶子👎🏻
青口:無特別,正常
黃金卷:正!但嚟到要即刻食,放耐咗會唔脆!
鮮蝦菜肉餃:D蝦都幾新鮮,唔錯!

夫妻鍋+美人鍋
手切牛小排細份