2024-08-13
將軍澳既呢個商場真係可以話係美食沙漠,好似咩地方既菜式都有,但係都唔係好岩食🥹而呢間吸引到我既地方係佢happy hour有全單7折,慳家既我一定要食啦甘😂😂環境清幽,星期六都冇咩人就真係知呢個商場既位有幾難搞,真係甘岩帶狗狗黎沖涼先會經過🤭🩵蒜香蜜糖炸雞唔中意啃骨既朋友可以叫無骨,啖啖肉仲正!等左15分鐘左右,好明顯真係即炸既,永遠都係熱辣辣炸雞最好食,蒜香蜜糖味好出,唔會太甜,食落脆卜卜,炸皮都唔會好厚,肉質都係嫩口既🩵泡菜煎餅係韓國食炸雞必須要有泡菜,除左本身餐廳會提供既醃蘿白,配搭呢個泡菜煎餅都係一個好既選擇。用左鐵板上菜保持番食品既溫度,佢唔似平時食開既脆卜卜煎餅,帶有小小濕度,我個人幾中意食🩵檸檬沙冰食完啲又熱又辣既野梗係要飲番杯冰凍既沙冰啦,冰凍得黎又解渴消暑,夏天黎反杯真係岩曬!
🩵蒜香蜜糖炸雞
唔中意啃骨既朋友可以叫無骨,啖啖肉仲正!等左15分鐘左右,好明顯真係即炸既,永遠都係熱辣辣炸雞最好食,蒜香蜜糖味好出,唔會太甜,食落脆卜卜,炸皮都唔會好厚,肉質都係嫩口既 🩵泡菜煎餅
係韓國食炸雞必須要有泡菜,除左本身餐廳會提供既醃蘿白,配搭呢個泡菜煎餅都係一個好既選擇。用左鐵板上菜保持番食品既溫度,佢唔似平時食開既脆卜卜煎餅,帶有小小濕度,我個人幾中意食 🩵檸檬沙冰