📍上水 整餅人烘焙 Andy Bakery𓇠 熱香餅豬柳蛋 $18 𓇠 新出品!係最近大熱嘅港版Mc Griddles🤩星期日大約2pm去到,見麵包櫃無以為白行一趟,點知轉頭見到店員捧住一盤出嚟😍未食已經聞到好香牛油同楓糖味🍯由兩件厚熱香餅夾住煎蛋🍳芝士同豬柳。熱香餅煎到金黃色,口感鬆軟🥞豬柳本身有黑椒,帶鹹香,味道鹹鹹甜甜,又唔油膩!呢個配搭好難唔好食😋私心覺得芝士熱溶啲會更吸引同好食🧀每人限購2個,出爐時間:9am/1pm/4:30pm,不設買三送一優惠。〰️總結:認為無論味道、賣相、價錢都係整餅人完勝!▪️類別:#yinkifoodie_bakery🔺味道:4.5/5 (整餅人) 🔹服務:4/5🔸環境:3.5/5
📍上水 整餅人烘焙 Andy Bakery

𓇠 熱香餅豬柳蛋 $18 𓇠

熱香餅豬柳蛋

〰️總結:認為無論味道、賣相、價錢都係整餅人完勝!

▪️類別:#yinkifoodie_bakery
🔺味道:4.5/5 (整餅人)
🔹服務:4/5
🔸環境:3.5/5