2018-05-23 1232 views
純記錄,較短。無聊聊,最岩係去未食過既餐廳,擴大飲食板圖既時候,但係又太熱,5想去太遠,如是者,去一去西灣河食野算。一落巴士就熱到溶咁濟,見到咩就食咩,結果伏食黑洞既我又中了。裝修,正正常常,但有不少冷氣安裝既位置係對到餐桌應一應,5太舒服。服務,正常。食物,叫左雙重芝士焗豬扒飯,以為無死又係死。飯底無炒底5緊要,至少5好太軟身,5好有倒汗水,5好俾人感覺似係蒸完個飯,上面擺豬排同芝士,然後係咁2燒一兩下(或焗溶芝士就收工丫)。公道講,芝士方面算香,有拉絲。豬排算軟5硬,配醬茄汁正常但應該只用茄醬,無另加新鮮蕃茄煮。飲品,50蚊餐包熱飲,奶茶茶記size,味道普通。整體,我不滿意份量同味道,服務食物有待改善。留一線,意粉可能會好食。
純記錄,較短。

服務,正常。

算有拉絲

飲品,50蚊餐包熱飲,奶茶茶記size,味道普通。

整體,我不滿意份量同味道,服務食物有待改善。

留一線,意粉可能會好食。