只可形容好慢~同好差~原先訂咗晚上7:45,7:40去到門口有個男職員,我只係講咗訂了2位,未講完佢已經轉身行咗入去,我唯有跟住行,行到一半佢指住前面話坐卡位,我都未睇到佢又轉身走咗,咁我只好隨便揾位坐,到寫好點心紙舉住手嘅時候,有兩個女職員,一個大家對望佢都轉身行開,另一個睇都唔睇直行直過,佢哋三個人行步路都好慢。每樣食物都上得好慢,落單係19:48分,20:22分先上第一樣冷盤醉雞,之後逐樣逐樣上,食完一樣就要等……下一樣,想問嘢無人理你,唯一一樣快係埋單,終於上齊食物嘅時候,唔使一分鐘就叫你埋單,呢啲咁嘅服務收加一服務費真好笑,唔會再有下次!
只可形容好慢~同好差~
2021-08-17
$230 (Dinner)