2022-10-08
唔一定係星期五先有得𝐇𝐚𝐩𝐩𝐲既😏有得飲酒🥂 • 有𝐅𝐮𝐬𝐢𝐨𝐧菜🍽 • 有𝐒𝐡𝐢𝐬𝐡𝐚😶🌫️ • 有甜品🍮一個地方,乜都可以有齊晒😌無論星期幾,黎依到都一定𝐇𝐚𝐩𝐩𝐲啦🥳~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪藍青口配香蒜白酒汁 ($119)藍青口至少有𝟐𝟎隻,粒粒青口肉,都脹卜卜 🤲🏻個香蒜白酒汁勁香呀🍾除左洋蔥🧅之外, 仲加埋煙肉🥓去煮真係𝟏隻接𝟏隻咁食🫢.▪黑松露肉醬千層麵 ($138)係大王🤴🏻至愛既肉碎(冇骨) & 我至愛既黑松露🖤面頭再加埋芝士焗🧀,本身諗住試下,點知黑松露🖤 • 肉醬🐖 • 芝士🧀係可以咁夾👏🏻𝟑樣都好濃,但又冇搶大家既風頭,又唔會過鹹😙每𝟏層都平均加滿醬,唔係得面頭先有❣️.▪脆焗綿花糖榛子朱古力夾心批 ($56 • Small)同我地𝐁𝐁𝐐既綿花糖完全係𝟐回事,依個層次豐富好多🙆🏻♀️脆脆面✨拉絲半溶既綿花糖 • 𝐍𝐮𝐭𝐞𝐥𝐥𝐚朱古力醬🍫 • 香蕉片🍌 • 餅碎批底🍪就咁食會甜左少少🤏🏻,但配埋瑪利餅食, 甜度就會岩岩好😌💁🏻♀️讚讚位💕食到尾我地已經飲晒杯野飲,店員上甜品時,主動俾多𝟐杯水我地💧.▪Drink
一個地方,乜都可以有齊晒😌
無論星期幾,黎依到都一定𝐇𝐚𝐩𝐩𝐲啦🥳
▪藍青口配香蒜白酒汁 ($119)
藍青口至少有𝟐𝟎隻,
粒粒青口肉,都脹卜卜 🤲🏻
個香蒜白酒汁勁香呀🍾
除左洋蔥🧅之外, 仲加埋煙肉🥓去煮
真係𝟏隻接𝟏隻咁食🫢
▪黑松露肉醬千層麵 ($138)
係大王🤴🏻至愛既肉碎(冇骨) & 我至愛既黑松露🖤
面頭再加埋芝士焗🧀,本身諗住試下,
點知黑松露🖤 • 肉醬🐖 • 芝士🧀係可以咁夾👏🏻
𝟑樣都好濃,但又冇搶大家既風頭,又唔會過鹹😙
每𝟏層都平均加滿醬,唔係得面頭先有❣️
▪脆焗綿花糖榛子朱古力夾心批 ($56 • Small)
同我地𝐁𝐁𝐐既綿花糖完全係𝟐回事,依個層次豐富好多🙆🏻♀️
就咁食會甜左少少🤏🏻,但配埋瑪利餅食,
甜度就會岩岩好😌
💁🏻♀️讚讚位💕食到尾我地已經飲晒杯野飲,
店員上甜品時,主動俾多𝟐杯水我地💧
▪Drinks▪
▫️Chilled Juice • Orange ($44)
豐富維他命𝐂呀,唔會過甜🍊
▫️Ice Coffee ($49)
自己落糖 • 奶☕️
🈹𝟏𝟖:𝟒𝟓前埋單有𝐇𝐚𝐩𝐩𝐲 𝐇𝐨𝐮𝐫時段優惠🈹
🔺以上價錢 💁🏻♀️需另加𝟏𝟎% 服務費
🔺酒吧野食由澳門🇲🇴葡京米芝蓮餐廳既大廚設計🎖👨🏻🍳
👉🏻有手工啤 𝐂𝐨𝐜𝐤𝐭𝐚𝐢𝐥 • 𝐌𝐨𝐜𝐤𝐭𝐚𝐢𝐥🥂
👉🏻有𝐒𝐡𝐢𝐒𝐡𝐚😶🌫️
🔺店員們都好𝐍𝐢𝐜𝐞,服務好好👍🏻,不停主動幫我地換碟🍽
🔺野食🍽即叫即整,全部上枱都熱辣辣🔥
🔺用電話📲嘟𝐐𝐑 𝐂𝐨𝐝𝐞落單 (*甜品有得揀後上)