🐻熊仔主題餐廳|大小朋友👨‍👩‍👧‍👦情侶👩🏻‍🤝‍👨🏼必到🤗超可愛熊仔🐻伴食|高質抵食二人餐🍽️今次豬女生日,當然要帶俾佢一個難忘既回憶啦🤗知道佢最鍾意可愛既公仔,一於帶佢嚟到哩間大人細佬👨‍👩‍👧‍👦都啱曬既熊仔🐻主題餐廳‼️一到店門口已有一隻超巨型既熊熊,大家可以坐喺熊熊身旁打卡影相😍餐廳每張枱上面都有隻小熊陪你食野。而且無論牆紙、牆櫃都擺放住大大小小既熊仔😍好有氣質🥰餐廳食物水準超高🥹仲要咁靚咁可愛!大家一定一定要嚟🌸值得一讚既係店員服務態度超熱情有禮,我地都覺得自己好似去咗主題樂園咁溫馨🥰平時太忙唔夠時間去主題樂園都好,嚟哩度就啱曬😆真係有重賓至如歸既感覺,超開心超有童真🥹🌹我地當日叫咗一個299二人套餐,套餐包括餐湯、餐包、前菜、兩道主菜、甜品及飲品🤗性價比超高😍✨二人歐陸式濃湯當日既餐湯係南瓜薯仔魚湯🐟餐湯營養搭配均衡,香濃嘅魚味配上南瓜香味,濃稠足料既西式湯🍲好用心製作😋✨牛油蒜蓉法包蒜蓉包好香蒜蓉味,配上法包烤得香脆可口,超鬆化😆✨法式香草牛油焗田螺必點前菜‼️幼滑香濃既蒜蓉配上爽滑彈牙既田螺😍滋味無窮,醬汁好入味,田螺好大粒🤩估唔到咁高質既菜式哩度有齊曬🥰必點✨✨✨✨✨✨
🤗超可愛熊仔🐻伴食|高質抵食二人餐🍽️

二人歐陸式濃湯配牛油蒜蓉法包

✨二人歐陸式濃湯

✨牛油蒜蓉法包
蒜蓉包好香蒜蓉味,配上法包烤得香脆可口,超鬆化😆

蜂蜜Bbq燒豬仔骨

✨蜂蜜Bbq燒豬仔骨
非常推薦大家點哩一道菜,豬仔骨足足有兩大條,燒得好香,外皮脆脆的,肉質一絲絲一啲都唔乾柴,配上燒烤醬同蜂蜜,甜甜的,好惹味🤩跟餐仲有薯條同埋沙律😍份量好足,大家一定要試吓🤗
意大利墨汁魷魚意粉

✨意大利墨汁魷魚意粉
好濃稠嘅墨魚汁,味道甜甜地,香蒜味好香濃,魷魚好彈牙,鍾意食墨魚汁意粉嘅都可以試吓😆
自家製心太軟

✨自家製心太軟 +$19
🍫呢度嘅心太軟好出名,差唔多個個入嚟嘅客人都會選擇,惠顧套餐加$19就可以轉心太軟😍心太軟製作時間約15分鐘,外脆內軟,一切下去,朱古力醬瞬間爆發出來‼️仲有忌廉同埋芒果作伴🤩大家記得要趁熱食啊😋

✨雪糕
套餐會送兩球雪糕,我哋另一球雪糕就轉咗做心太軟,剩低一球雪糕,我哋選擇咗豆腐味🥰豆腐好香濃,雪糕好軟滑😋

😆跟餐會送兩杯飲品
✨凍檸水
✨凍華田
玫瑰法式燉蛋白

✨玫瑰法式燉蛋白 $25
呢個玫瑰法式燉蛋白,大家一定要試吓!滿滿嘅儀式感,鋪滿玫瑰乾花🌹充滿濃濃嘅玫瑰花香!法式燉蛋白,上層有焦糖脆脆的,配上嫩滑的蛋白😋簡直係完美😍價錢仲要唔貴👍🏻

食物✨✨✨✨✨
環境✨✨✨✨✨
衛生✨✨✨✨✨
價錢✨✨✨✨✨

🏠 熊小館 (將軍澳)
將軍澳貿業路8號新都城中心二期2樓2086-2087號舖
2023-03-09
$200 (Dinner)
Celebration
Birthday