2015-02-06
2066 views
一直都知道呢間餐廳,不過去過兩次都太full,無咩耐性等就走左! 今次我醒啦! 特登早D去,大約6點度去到,好彩唔算多人,一入去就有位。入到去第一印象都唔錯,環境幾舒服,同埋我見到有獨立房,可以約成班朋友一齊食都得!(呢個我幾鐘意!)呢度食野係任點任食,每人再附加一杯飲品(想任飲就加$20,不過係要成枱人頭計!)老實講我自己對牛肉咩部位唔太清楚,哈哈,所以一黎就憑直覺點左好多唔同部位嘅牛肉 之後當然唔少得刺身同炸小食啦!落左單好快就送上黎^^(炸小食一黎就食左,Sorry..影唔到俾大家睇><)賣相唔錯!個廚師放得好整齊,D肉睇落好新鮮同埋肉質夠幼嫩,睇見都忍唔住即燒! 放上爐度好快就燒好,有得食!! 食落去個肉味好濃厚,而且都好咬口,沾埋燒汁食簡直一流呀!食落真係值呢個價,啖啖滋味!哈哈,都未燒完就已經趕住又落單! 搞到我果日食左好多肉!超飽! 以為食飽飽走得?No!仲有雪糕呀!每個人都有呢個飯後甜品架,超正!係我鐘意嘅MOVENPICK雪糕!大大加分呀! *總結:呢間真係值得一試! 食完好滿足,回哂本!Haha..可能仲有賺添呀!^^
肉
刺身
肉
MOVENPICK
Other Info. :
呢間餐廳夜晚好full,去之前最好先book定位!!