銅鑼灣呢間燒肉放題開咗好耐,雖然係樓上鋪,但裝潢同食物都好用心,成間餐廳嘅裝飾擺設都比人真係身處日本嘅感覺🇯🇵重點係全部座位都好闊落,坐得好舒服🥳餐廳做緊早鳥優惠,只要喺晚上730前離座,$298就享用到澳洲和牛放題,加$38就可以升級任食刺身~另外仲有生日優惠,只要訂座時提及係慶祝生日,就有免費德國甜白酒或紅酒送🍷今次揀咗套餐C“上選燒肉火鍋放題”,湯底揀咗平時少見嘅博多牛腸鍋同柚子鍋,牛腸鍋牛香味濃郁、冇怪味,冇想象中咁油😮柚子鍋非常清新,無論碌肉或者菜都好適合😋肉嘅種類超級多,全部食材都好新鮮👍🏻個人鐘意秘製醬汁牛五花、牛肋條、牛小排🥩另外仲有好多即炸小食,最鐘意椰汁流心球好濃椰香味,熱辣辣好香口除咗放題一定有嘅雪糕飲品之外,估唔到連綿綿冰都係任嗌🧊店家會唔會太有誠意🥹作為飯後甜品啱曬😍