2023-04-30 192 views
食完晚餐 見媽媽好踴躍話想食呢間甜品🍦🍨而我阿妹都話阿媽喺度食嘢一定會嗌呢間甜品咁我就抱着好奇嘅心態去睇吓呢間舖頭係咩料見到佢有幾個窩夫雪糕嘅組合🧇🍨心諗呢啲甜品周街都係喎 有咩咁特別不過都照嗌咗個爆炸窩夫雪糕套餐 咁佢有得揀兩球Movenpick雪糕同三件窩夫 雪糕方面,就揀咗朱古力同士多啤梨 窩夫方面,佢問我哋想要乜嘢醬 花生醬定朱古力醬 個姐姐好好人,話花生醬好食啲 所以就揀咗花生醬 而且可能媽媽天生麗質嘅關係 佢再送多一球雪糕俾佢 🫣媽媽真係好可愛🤣🤣佢一上碟嘅時候已經見到佢個擺盤好靚 求其打卡,都非常吸引眼球 佢個窩夫係外脆內軟 而且有花生醬同煉奶 有一種食街邊格仔餅嘅感覺 不過佢面頭再灑咗少少士多啤梨粉 令到香味十足 熱辣辣嘅窩夫 加上香濃奶滑嘅雪糕 凍熱嘅溫度喺口腔入邊交融 令到成個甜品昇華左唔少😋😋 完全覺得值回票價 推介!!
食完晚餐 見媽媽好踴躍話想食呢間甜品🍦🍨
而我阿妹都話阿媽喺度食嘢一定會嗌呢間甜品

咁我就抱着好奇嘅心態去睇吓呢間舖頭係咩料
見到佢有幾個窩夫雪糕嘅組合🧇🍨
心諗呢啲甜品周街都係喎 有咩咁特別
媽媽真係好可愛🤣🤣

2023-04-27
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$78 (Last Night Supper)