🍿爆谷控必買爆谷係我經常買既零食之一,早排發現到荃灣有間爆谷店,淨係口味都有8種。樣樣味都想試價錢仲唔貴。今次買左5種口味試右邊嗰筒係混3款口味2L桶裝(四川麻辣,Baileys焦糖,Baileys chocolate )四川麻辣🌶,粒粒沾滿麻辣粉,辣得非常過癮,食得小辣既不仿一試。Baileys焦糖🍯同Baileys chocolate🍫都係非常好食唔會好重酒味朱古力又唔會好甜。左邊就係(香甜芝士🧀同蜜糖芥末🍯)1L桶裝香甜芝士🧀,芝士味濃同蜜糖芥末🍯甜甜地帶微微既辣小朋友都食到津津有味。粒粒脆卜卜真係食唔停口,唔經唔覺又食左半桶。我諗好快又會再去Refill下次拎住呢個筒番去買,非常環保♻️仲有得當錢用💰POPCORN BROTHER📍荃灣青山公路荃灣段荃錦中心2樓82舖#香港品牌 #爆谷 #popcornbrother #荃灣#hkfoodie #為食手指套 #fingernap#減少使用紙巾擦拭#環保

🍿爆谷控必買
爆谷係我經常買既零食之一,早排發現到荃灣
有間爆谷店,淨係口味都有8種。樣樣味都想試
價錢仲唔貴。

今次買左5種口味試
右邊嗰筒係混3款口味2L桶裝
四川麻辣🌶,粒粒沾滿麻辣粉,辣得非常過癮,
食得小辣既不仿一試。
左邊就係(香甜芝士🧀同蜜糖芥末🍯)1L桶裝

粒粒脆卜卜真係食唔停口,
唔經唔覺又食左半桶。我諗好快又會再去Refill
下次拎住呢個筒番去買,非常環保♻️仲有得當錢用💰

POPCORN BROTHER
📍荃灣青山公路荃灣段荃錦中心2樓82舖