2022-03-31
𝗼𝗸𝗶𝗻𝗮𝘄𝗮 𝗼𝗻𝗶𝗴𝗶𝗿𝗶 𝗮𝗹𝗲𝗿𝘁🚨 𝘀𝗽𝗮𝗺, 𝗲𝗴𝗴, 𝗰𝗿𝗶𝘀𝗽𝘆 𝗳𝗿𝗶𝗱 𝗽𝗿𝗮𝘄𝗻, 𝗮𝗻𝗱 𝗺𝗲𝗻𝘁𝗮𝗶𝗸𝗼 𝗺𝗮𝘆𝗼𝗻𝗻𝗮𝗶𝘀𝗲 𝘄𝗶𝗹𝗹 𝗻𝗲𝘃𝗲𝗿 𝗴𝗼 𝘄𝗿𝗼𝗻𝗴. 𝗳𝗼𝗼𝗱 𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗲𝗹𝗶𝗰𝗶𝗼𝘂𝘀, 𝗺𝗮𝗱𝗲 𝗳𝗿𝗲𝘀𝗵, 𝗮𝗻𝗱 𝗲𝗮𝘀𝘆 𝘁𝗼 𝘀𝗲𝗿𝘃𝗲🍙 𝗱𝗲𝗳𝗶𝗻𝗶𝘁𝗲𝗹𝘆 𝘄𝗼𝗿𝘁𝗵 𝗮 𝘃𝗶𝘀𝗶𝘁!.一早已經聽過飯丸屋係台灣夜市好出名,雖然上年已經進駐香港但我又係慢人幾步留到依加先食,半身諗住食炸雞飯糰但比店員大推炙燒明太子加炸蝦就轉咗軚,整嘅時候已經聞到好香,飯糰夾住丹麥午餐肉同玉子燒,精彩位係炙燒過嘅明太子,食落同聞落一樣咁香,加埋日式炸蝦好爆餡,望落細細舊但足料到食一個都飽,仲好食到癲😭 跟餐有埋兩款小食,薯條即叫即炸無得輸,呢度嘅明太子醬真係一啲都唔hea好有鹹香味,好耐無食過咁好食嘅明太子薯條~ 經過可以一試!