2021-10-03 55 views
黃埔新開左你妳you you新分店啊😍有我好仲意食既芋見紫薯吐司😋睇黎我會有一段時間日日都黎依度買早餐食,起身落街就有得買芋見紫薯吐司食,真係好幸福啊🥰依度仲有道粉紅色既隨意門俾人影相打卡添🥰為食餐單: 芋見紫薯吐司🍞 $45芋泥同紫薯既配搭永遠好match,好香滑既芋泥同甜甜又滑既紫薯夾係烤過既香脆吐司中間爆曬餡,食落滿滿餡料超滿足😋吐司仲好香甜呢😋成份吐司其實係夠兩個人食都夠曬飽,因為真係超大份,足曬料😋白桃烏龍茶🥤 (B套餐:台式飲品+$5)(加小芋圓🍡+$3)白桃烏龍茶有香甜桃味,我叫左少甜,飲到好清香既桃味,加烏龍茶香,好清幽既味道,另外仲加左小芋圓係飲品,一邊飲一邊咬下小芋圓,好飲又有口感😋鐵板雞扒×千島醬×洋蔥圈吐司🍞 $43又係好大份既吐司😋香脆厚厚既雞扒好多肉汁好有彈性,洋蔥圈炸得金黃香脆,加埋千島醬係新鮮既生菜同蕃茄一齊食,所有味道好夾好惹味😋抹茶奶綠珍珠🧋 (B套餐: 你妳手工特飲+$15)抹茶加牛奶又係我既至愛🥰加埋一粒粒大大珍珠咬下,好好飲既甜點😋仙草2號🍡 $38仙草2號有三色芋圓、小芋圓、水晶3種配料,加上糖水,好豐富既糖水,好有口感又甜絲絲😋

為食餐單:
芋見紫薯吐司🍞 $45

白桃烏龍茶🥤 (B套餐:台式飲品+$5)
(加小芋圓🍡+$3)

鐵板雞扒×千島醬×洋蔥圈吐司🍞 $43

抹茶奶綠珍珠🧋 (B套餐: 你妳手工特飲+$15)

仙草2號🍡 $38

2021-09-26