2021-09-07 38 views
< Dazzling Cafe > 📍銅鑼灣呢間黎自台灣嘅人氣cafe 一直都好多人食 之前喺尖沙咀食過 見佢最近有愛文芒果祭 一於試下😆🥭仲夏光芒蜜糖吐司 $118呢個係夏日期間限定❣️除咗呢款仲有仲夏芒果鬆餅🧇 蜜糖吐司烘得好脆 甜甜地 加埋cream 同芒果雪糕食好消暑👻 另外一邊嘅吐司上面有芒果雪葩 個樣好似太陽蛋好得意🤣🤣 值得一讚嘅係芒果雪糕酸酸甜甜 配埋吐司一齊食好夾😋🍝青醬奶油雞腿麵套餐 $120雞腿有三大舊 肉質好嫩滑😋 青醬意粉好香香草味 意粉唔會煮過淋 另外仲有杏仁片好香脆🥰🥰 跟餐仲包沙律同飲品 沙律係凱薩沙律 飲品有好多選擇 我揀咗蜜桃柚香冰茶 唔太甜 有蜜桃味 幾好飲😆🍹愛民芒果烏龍冰茶 $48呢杯芒果烏龍冰茶都係愛文芒果祭新出嘅產品😋 唔會好甜 飲品入面有好多芒果肉 烏龍茶底清香唔澀 清新得黎又解渴👻
< Dazzling Cafe > 📍銅鑼灣

🥭仲夏光芒蜜糖吐司 $118