2021-06-30 969 views
Set lunch $118 包starter, main同dessert~ 未計加一㗎😋🥗自助沙律吧(只限一次)Starter有得揀是日餐湯或者自助沙律吧 沙律吧有大約6-9盤食物選擇 算幾豐富抵食😆 雖然淨係可以拎一次 但佢主菜幾大份 所以唔好拎太多🤣 而是日餐湯嗰日係南瓜湯 配兩片包~ 🥩牛腹肉牛扒 配薯蓉、蔬菜、阿根廷青醬五成熟靚牛扒~ 有粉嫩的顏色 肉質幾滑嫩😍 配阿根廷青醬幾解膩 唔會覺得食成塊扒辛苦~ 薯蓉好creamy 仲有啲薯仔粒! 蔬菜入面嘅蕃茄仔超級多汁香甜 呢個價錢真係好抵食 超級滿足❤️🍫🍰朱古力蛋糕 伴雪糕天氣太熱 上碟就即刻溶溶哋 T_T 蛋糕有兩層 口感偏厚同味道偏甜 食緊嘅時候staff會問要唔要陪茶或咖啡~ 如果覺得太甜嘅配茶/咖啡應該會好啲 不過個陣應該已經好飽 ><
未計加一㗎😋

🥗自助沙律吧(只限一次)

🥩牛腹肉牛扒 配薯蓉、蔬菜、阿根廷青醬

🍫🍰朱古力蛋糕 伴雪糕