今日因為公司有同事請食飯 所以就簡咗高質餐廳🍴係LCK 有好多餐廳係中午時段都無得俾你Book 位😼但呢間竟然可以Booking ,仲要我哋有十幾個都可以一入到去店員就好有禮貌咁安排曬我哋入座,👍🏻睇睇個Menu 有我最鍾意食嘅牛扒配薯菜🐄🥩係 香煎8oz紐西蘭肉眼牛扒伴黑椒汁 配薯菜一睇個名就知道好好食,而再睇睇下面 有個叫做 蜜糖燒脆皮豬手配薯蓉及蜜糖芥末醬🍯🍖一定要叫俾小妹食啦 !大約10鐘左右,餐廳啲菜都送曬上嚟啦牛扒一上到枱面 ,勁大陣嘅香味湧上我個鼻度!勁香啊 ! 聞到我都流曬口水啦 !😋💦一咬入口  牛扒肉嫩多汁 !每啖咬落去都Feel 到啲牛係我個口度跑緊步 !好正啊 !😋 👍🏻再試埋佢個蜜糖豬手 ,嘩 ! 正到不得了!豬皮入口勁脆扑扑 !而內裡嘅豬肉都勁嫩超正 超入味 !再點埋佢配嘅 蜜糖芥末醬 WOWO ~又係另一種體驗。!
今日因為公司有同事請食飯 所以就簡咗高質餐廳🍴
係LCK 有好多餐廳係中午時段都無得俾你Book 位😼
睇睇個Menu 有我最鍾意食嘅牛扒配薯菜🐄🥩
係 香煎8oz紐西蘭肉眼牛扒伴黑椒汁 配薯菜
一睇個名就知道好好食,
一定要叫俾小妹食啦 !

大約10鐘左右,餐廳啲菜都送曬上嚟啦
牛扒一上到枱面 ,勁大陣嘅香味湧上我個鼻度!
勁香啊 ! 聞到我都流曬口水啦 !😋💦
再試埋佢個蜜糖豬手 ,嘩 ! 正到不得了!
豬皮入口勁脆扑扑 !而內裡嘅豬肉都勁嫩超正 超入味 !
再點埋佢配嘅 蜜糖芥末醬 WOWO ~又係另一種體驗。!
Other Info. : 因為落雨 所以帶咗遮去 一入到門口 驚會遇到換遮會嘅成員 , 店員廳到即刻幫我哋啲遮放係另一個位度 值得一讚 👍🏻!
2022-08-04
  • 蜜糖燒脆皮豬手配薯蓉及蜜糖芥末醬