2023-09-12 276 views
今日又黎到觀塘牛舞度食飯!點解?就係因為好食囉😌我地食左好多野食🥰特別點名讚下個蝦同雞肉串!🍢🍡燒蝦🦐大隻彈牙唔乾身,京蔥雞肉串🐓好好味,雞肉嫩滑,京蔥味香,兩者味道好夾,我地食左好多串!當然其他食物例如肉類同海鮮都非常好味😋而呢個甲羅燒🦀係必點,每次黎一定必食!蟹膏蟹肉味道濃郁,充滿係大大隻嘅蟹蓋,加埋啲蛋一齊燒同食簡直完美😝金菇牛肉卷🐮同雞中翼🍗都令人十分滿意!金菇牛肉牛肉薄切煙韌,包埋啲金菇一齊食好爽甜!而雞翼用燒汁醃好,燒起上黎外脆內軟☺️重頭戲黎啦!先講下黎盤大大盤既日本薩摩和牛拼🐄,全部都係滿滿既和牛,有牛肋肉,和牛粒,牛薄切,牛赤肉,牛肋條同簿切牛舌,全部入口都充滿濃濃牛脂香,真係不得了💯而呢個牛舞慶生盛簡直嚇你一跳,牛肉多到不得了,而且非常好食!大家食之餘一定要記得同佢打卡!📸
今日又黎到觀塘牛舞度食飯!點解?就係因為好食囉😌