2023-08-27 52 views
元朗向來都好多小食店, 其中一間好特別嘅係呢間 #牛角窩夫專門店 🧇🥐搭輕鐵到 #豐年路 落車行過馬路1分鐘就到🚋係正元朗廣場KFC對面🫶🏻呢間小食店主打即叫即製爆醬牛角窩夫, 咁我梗係唔可以錯過啦😋特濃開心果麻薯糬窩夫窩夫酥脆又香牛油味, #開心果 味香濃, 口感綿密, 配上煙韌麻糬😋Oreo麻糬曲奇雪糕雪糕窩夫熱辣辣嘅天氣梗係要食雪糕! Oreo雪糕底加左#麻糬 , 口感好豐富! 仲用木棍插住左牛角窩夫係度, 可以配埋雪糕一齊食! 呢度嘅窩夫鹹甜味都有, 下次可以試下佢鹹嘅口味😋夢幻櫻花脆波波呢杯野食好啱#打卡 呀!! 漸變色再加波波冰好夢幻❤️不過唔好掛住打卡搞到佢溶晒呀😂店舖亦有其他咖啡茶飲架, 唔鍾意有汽飲品嘅人可以考慮下!

特濃開心果麻薯糬窩夫

Oreo麻糬曲奇雪糕雪糕窩夫