2019-05-28 161 views
難得星期日都要返工😭😭想飲個茶都唔方便,🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️經過觀塘見到一間新開嘅叫巧手製作,望到餐牌真係唔相信仲有點心店可以買到價錢咁平民!!!!!!!😍有每日精選飯$15優惠價😍打算叫燒賣但可惜佢話賣晒😭😭😭,叫咗個菜肉包,香菇雞包,雞雜,鮮竹卷,鮮蝦腸,叉燒腸😋😋兩個包本身唔期望太高,因為係其他鋪頭食過,都係麵包大但餡料少,但估唔到嘅係兩個包咬開啖啖肉😍😍😍,完全冇一種放左好耐蒸乾水嘅感覺😍😍😍雞扎好揼本🙆🏻🙆🏻,食落仲有一舊魚肚係入面,大大嚿雞肉😋😋鮮竹卷同樣咬口好juicy😍😍,餡料方面不在話下👏🏻👏🏻👏🏻但係最估唔到嘅係兩個腸粉♥️♥️♥️都係即叫即整👍🏻👍🏻,咁樣完全唔會感覺好乾,最重要係蝦同叉燒保持新鮮😍😍😍,仲可以因客人口味走材料👍🏻👍🏻👍🏻醬油方面獨立包裝,因應自己口味調節,相當細心♥️♥️♥️臨走前仲見到有凍包賣😯😯😯,唔使晨早流流特登走過去買👏🏻👏🏻👏🏻,$80都唔使但食到飽一飽,香港點心店真係買少見少👏🏻👏🏻👏🏻

😍有每日精選飯$15優惠價😍

雞扎好揼本🙆🏻🙆🏻,食落仲有一舊魚肚係入面,大大嚿雞肉😋😋

醬油方面獨立包裝,因應自己口味調節,相當細心♥️♥️♥️

2019-05-19
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$50 (Lunch)