2020-10-26 331 views
位於上環咖啡店,成日見到佢網上好多特色嘅季節限定甜品。上一次咁啱見到佢地新出有日本蜜桃撻,所以就即刻忍唔住衝左去食!🤤🤤叫左蜜桃撻,一杯Avocado Milk Shake 同 Fruit Juice。蜜桃撻係用日本當造蜜桃嚟整嘅,入面有少少果醬,而水果下面就有撻底。食落去嘅感覺就好似將水果同撻夾硬拼埋一齊咁😅實在感覺唔到佢嘅特色。蜜糖的確好好食,不過我會比較想就咁食個蜜桃多啲😂嘢飲都略為失望,Avocado Milk Shake 太難飲... 感覺上都冇點樣調味😅 另外嘅果汁亦都係正正常常,不過一啲都唔值呢個價錢。整體上都比較失望,如果係想來打卡嘅話都可以,不過如果想來食美食嘅話,建議去其他咖啡店😪

2020-07-26
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)