2023-05-23 26 views
特務豬門店呢間餐廳係用特務什主題🤣仲係專賣豬,平時係街好少食豬的,因為好易整到好鞋,但佢好特別!搞到我忍唔住試下🤣蔥油豬扒飯配煎蛋($63)呢個最夾最出色!豬扒好厚切,仲要煎到金黄色帶焦香,而且肥瘦均稱一啲都唔乾韌!食得出唔係冰鮮嗰種豬扒!加埋蔥油同煎蛋好惹味好好撈飯!招牌威士忌BBQ豬扒飯 ($63)呢個豬扒同樣高質,配威士忌汁甜甜地又幾夾!不過如果個汁撈飯食就有點太甜了🙈🙈豬扒多士 ($65)呢個相對冇咁正同抵食~亦都冇咁特別~豬扒,相對比較薄同小🥹食到一半就冇豬扒食了🥺不過個麵包甜甜地,鹹田鹹田咁都幾夾幾好食,如果係用返厚切豬扒就perfect 喇!
特務豬門店

蔥油豬扒飯配煎蛋($63)

招牌威士忌BBQ豬扒飯 ($63)

豬扒多士 ($65)