2021-05-16
好多朋友都介紹呢間餐廳,十蚊一隻生蠔價錢太吸引啦!終於同男朋友黎試試佢水準如何,餐廳環境都幾闊落,坐得舒服,亦都有幾部電視播下concert,mv, 幾好feel睇好多食評話侍應態度唔好我地都唔太感覺到呢樣野,不過收盤的確好快手,我地食完d生蠔,侍應即刻黎收冰盤不過可能係防止d冰咁快溶,都合理既講返野食,我地唔係太肚餓,諗住嗌住少少食住先。嗌左一打十蚊生蠔,水準參次,平均黎講冇鮮甜味,感覺可能唔太新鮮雖然價錢平,但質素黎講唔過關,始終一分錢一分貨另外仲嗌左經典辣肉腸pizza, 包底好薄,亦都好脆,食落直頭似餅乾我就覺得還好,一般般。不過男朋友就覺得太硬另外我地都覺得上菜時唔夠熱,好快成個pizza就凍左而凍左既pizza底更加硬總括而言,餐廳既gimmic 10蚊一隻生蠔的確會吸引客人幫襯,不過如果淨係黎試呢種生蠔應該會失望而回生蠔餐牌上有其他款式既生蠔,有興趣可以一試評分:環境 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️舒適 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️優閒 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️回頭 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
10蚊生蠔
經典辣肉腸pizza