今日天氣好凍,突然好想飲肉骨茶,之前喺同一位置食過一間馬拉餐廳,諗住過來食晚飯,見到轉咗名,但同樣食馬拉菜有肉骨茶,就入咗去,原來有兩層,今次上咗2樓。龍蝦尾海鮮濃湯蝦麵 $118好豪華嘅蝦麵,除咗龍蝦尾,仲有青口 、帶子、魚片和蛋勁豐富,湯底超濃蝦味,食每一啖油麵都沾上蝦湯味➰➰呢個價錢真心抵食!黃金醬虎蝦 🦐 $168虎蝦背部剪開,牛油鹹蛋黃醬包裹着虎蝦亦滲透到蝦肉,醬汁濃郁卻不油膩,還帶淡淡甜椒香氣,完美襯托海鮮原味,非常好味!肉骨茶 $62豬手仔、雞腳餐廳新張優惠,晚市堂食肉骨茶買一送一(送指定六款中任選)仲可以無限添飲肉骨茶🌝這間的肉骨茶係偏重藥材味有回甘,湯色偏深,天寒地凍,飲完覺得好補身全身暖晒!淨椰漿飯 $16淡淡椰漿香味咖央多士 $33採用馬拉直送咖央醬鮮牛油多士,清香唔會太甜,地道風味啊!檸檬薏米水 $30特色拉茶 $18

龍蝦尾海鮮濃湯蝦麵 $118

黃金醬虎蝦 🦐 $168

肉骨茶 $62
豬手仔、雞腳

淨椰漿飯 $16
淡淡椰漿香味

咖央多士 $33
採用馬拉直送咖央醬鮮牛油多士,清香唔會太甜,地道風味啊!

檸檬薏米水 $30
特色拉茶 $18