2023-02-06 99 views
朋友好鍾意復古風,特登帶佢嚟呢度食!朋友一去到非常滿意我揀呢間餐廳~我因為唔太肚餓關係所以打算叫沙律🥗點知雞肉沙律佢話轉左煙三文魚,由於我唔食三文魚唯有叫咗呢度比較多人推介嘅招牌鹽燒牛舌$88牛舌份量算多,但係唔係好熱,牛舌口感偏硬,黑椒同牛舌係絕配好難唔好食嘅,估唔到仲有沙律🥗伴碟,不過居然一啲sauce都冇,我覺得自己好似食緊草,即刻問店員靚哥哥比啲沙律醋嚟,即刻好食好多!因為呢個牛舌係小食,所以餐飲就冇半價嘅,叫咗杯菠蘿百香果梳打$48,好飲!仲有菠蘿肉嘅!值得一讚💛店員服務態度好好,好講得笑,仲幫我哋映相,撐小店唔好再理啲西客講黃色笑話啦💛食物質素我就覺得可以一試,始終我試咗好少野,朋友叫左份扒,我就太飽冇食,但menu款式都比較少野揀,本身諗住叫甜品做生日蛋糕,最後都決定轉第二間食,因為冇咩特別想食嘅,而且都差不多last order, 環境舒適,但因為open kitchen嘅關係,返到屋企啲衫仲有陣油煙味。
朋友好鍾意復古風,特登帶佢嚟呢度食!
朋友一去到非常滿意我揀呢間餐廳~

招牌鹽燒牛舌

菠蘿百香果梳打