2023-03-20 26 views
街頭制間充滿着風味嘅酒吧餐廳原來內有乾坤既然外觀已經咁吸引,當然馬上入去食吓啦招牌肉丸兩個大大嚿嘅肉丸,見到已經非常豐富美味嘅醬汁濃郁嘅肉味上面放有芝士香葉口感,非常豐富威士忌燒烤炸雞翼味道來自威士忌的醇香配襯美味芝士醬同埋兩條芹菜作伴碟一種美國南部嘅感覺出晒嚟,而且美味濃郁嘅感覺令人10分滿足腐乳汁凱撒沙律這個嶄新嘅味道,真係第一次食原來腐乳汁做凱撒沙律係如此好食因為腐乳汁本身嘅感覺就係一種好濃烈嘅芝士味道 這裏嘅廚師非常創新,亦都10分大膽這裏所有Pizza都係handmade Sourdough pizza今次食咗蕃茄水牛芝士薄餅淨係見到中間大大嚿嘅水牛芝士,已經非常滿足 因為全個薄餅都有美味嘅蕃茄感覺非常清新 再加水牛芝士 清新同埋濃郁嘅芝士味,好容易就好快咁樣食晒成份薄餅配襯兩杯啤酒餐廳所有tap beer,由bartender 直接斟出飲到一種新鮮嘅味道NEONOTIE LUCKY FLOWER CIDER清新花香領導者杯啤酒有一種令人放鬆嘅感覺清新花香還可以令到啤酒嘅味道更加立體容易入口之餘,極度留有餘香BLACK KITE濃烈嘅水果,味道清新,飲到落後,有一種醒神嘅感

招牌肉丸
兩個大大嚿嘅肉丸,見到已經非常豐富
美味嘅醬汁濃郁嘅肉味
上面放有芝士香葉
口感,非常豐富

威士忌燒烤炸雞
味道來自威士忌的醇香
配襯美味芝士醬同埋兩條芹菜作伴碟
一種美國南部嘅感覺出晒嚟,而且美味濃郁嘅感覺令人10分滿足

腐乳汁凱撒沙律
這個嶄新嘅味道,真係第一次食
原來腐乳汁做凱撒沙律係如此好食

今次食咗
蕃茄水牛芝士薄餅

配襯兩杯啤酒
餐廳所有tap beer,由bartender 直接斟出
飲到一種新鮮嘅味道

NEONOTIE LUCKY FLOWER CIDER
清新花香領導者杯啤酒有一種令人放鬆嘅感覺
清新花香還可以令到啤酒嘅味道更加立體
容易入口之餘,極度留有餘香

BLACK KITE
濃烈嘅水果,味道清新,飲到落後,有一種醒神嘅感覺
同樣地非常容易入口,而且又美麗嘅粉紅顏色

這間餐廳飲品有freeflow 優惠,每個人$300就有2個鐘任飲 (另收加一服務費)包括:5種啤酒加1梳打、House Red & White Wine、罐裝Higherthan, Highball、梳打、檸檬水、果汁