2021-08-31 304 views
呢間位於大角咀嘅酒場放題,坐低之後店員會先提供一套清酒杯比我地選擇,另外亦都有一杯雞湯,非常暖胃🥰今次選擇嘅放題包括左關東煮🍢,一款烏冬,同埋一款小食關東煮方面比較推介嘅有牛肚同埋牛筋,兩樣都好入味🤓而普通就選擇左雞皮烏冬同埋明太子烏冬,冷熱各一款,兩款烏冬都好有咬口🤤好有日本風味小食方面就選擇左炸池魚同埋沙律🥗沙律用咗麻醬調味,裏面仲有啲紫洋蔥🧅口感唔錯我哋另外都叫咗幾款串燒,燒雞皮比想像中清爽,口感香脆,唔會太油😚雞軟骨嘅雞肉同埋軟骨嘅比例啱啱好,唔會太難咬,調味都唔錯呀另外叫咗一串菠蘿豚肉卷,佢係果物卷嘅其中一款,菠蘿酸酸甜甜,啱啱好可以中和返豬肉嘅油膩感😮呢個combination非常推薦🙈環境:

今次選擇嘅放題包括左關東煮🍢,一款烏冬,同埋一款小食

關東煮方面比較推介嘅有牛肚同埋牛筋,兩樣都好入味🤓

小食方面就選擇左炸池魚同埋沙律🥗
沙律用咗麻醬調味,裏面仲有啲紫洋蔥🧅口感唔錯

環境: