2019-12-10 80 views
今日同朋友出左大角咀奧海城個頭睇啲野話咁快又到左食DINNER既時間不過又唔想係奧海城個邊食,就行左出去附近周圍搵食啦行行下就去左嘉善街呢邊見到入面裝修又幾特別,係以飛機客艙作為裝修主題,食物同價位都符合我要求佢地靠牆既位置,張櫈同機艙入面一樣質感就連個牆都故意做啲假窗去模仿返坐飛機時既情景,又幾有心思餐牌除左單點之外仲有三個唔同價錢既套餐而套餐名亦都係以經濟艙、商務艙同頭等艙黎分別不過由於同行既朋友口味比較麻煩,所以最後都係決定單點【黑松露野菌意大利飯】極度creamy!!完全係我鐘意既質感同口味,有人可能覺得好膩,但我最鐘意呢種濃厚既口味同口感。另外仲有好濃烈既黑松露氣味,侍應話除左因為面頭放左黑松露片之外,個意大利飯仲落左黑松露醬同黑松露油去煮,唔怪得咁香啦!【燒海鮮拼盤】個拼盤包括四款海鮮,有三文魚、帶子、虎蝦同魷魚,四款海鮮都好好食同埋好新鮮特別係三文魚,好食之餘仲要勁厚切,點埋佢地自家製既香草牛油汁真係襯到絕【Cold cut拼盤】包括有煙三文魚、沙樂美腸、巴拿馬火腿、黑毛豬火腿每一樣都係我地鐘意食既Cold cut,配埋乾果食,perfect match!
今日同朋友出左大角咀奧海城個頭睇啲野
話咁快又到左食DINNER既時間
不過又唔想係奧海城個邊食,就行左出去附近周圍搵食啦

行行下就去左嘉善街呢邊
佢地靠牆既位置,張櫈同機艙入面一樣質感
就連個牆都故意做啲假窗去模仿返坐飛機時既情景,又幾有心思

餐牌除左單點之外仲有三個唔同價錢既套餐
而套餐名亦都係以經濟艙、商務艙同頭等艙黎分別
不過由於同行既朋友口味比較麻煩,所以最後都係決定單點

2019-12-01
Type of Meal