2014-03-31 734 views
蔗蝦、豬肉生菜包加辣、泰式燒雞半隻,一人前外賣速遞晚餐係咪太大食呢?三個送差不多百九蚊,價錢合理啦 ﹗食完剛好狂風雷雨又落雹,好采早食飯啫。蔗蝦,續件計。食蝦餅食到有啲悶咪轉?囉 ﹗蝦膠鮮味彈牙,外層炸得乾爽金黃又勁鬆脆,大啖咬落去索一聲呀 ﹗高品質 ﹗蝦膠就食唔到有蔗甜味喇,無緊要,只係舊蝦膠已好好味。豬肉生菜包加辣,今次都係一般乍喎。顏色偏白,加色不足。加辣變左加酸,夠晒酸但唔夠辣。炒得好濕呢,碟底成灘肉汁。用鮮爽生菜卷黎食,味道還可以,只係合格乍。食過五六次,只試過一次個師傅既出品特別唔同,刀功幼、味道濃、色水深、香氣夠 ﹗泰式燒雞半隻,泰國香料味道好香,內外都帶淡淡甜味,雞未算太肥,雞髀肉嫩滑,雞胸肉都軟腍,味道唔錯,轉頭已經比我食晒喇 ﹗

泰式燒雞半隻
蔗蝦
豬肉生菜包加辣
蔗蝦、豬肉生菜包加辣、泰式燒雞半隻
2014-03-30
Waiting Time
30 Minutes (Delivery)
泰式燒雞半隻
蔗蝦