2021-08-02
地下直接有電梯可以上到頂樓嘅cafe,一上到去就見到好多狗狗玩緊,我隻狗好快就玩得不亦樂乎😆可以帶狗來講,我對啲食物都已經冇乜追求,點知都有驚喜喎!黑松露煙三文魚意粉🍝$128三文魚份量充足,食落口覺得係比較高級少少嘅三文魚。黑松露味就唔係好覺,但係個汁做得幾好,好creamy,意粉軟硬度適中。芝士蕃茄辣肉腸吐司🍞$82芝士同埋番茄醬都好多,加埋香辣嘅辣肉腸,相當唔錯~黑松露醬薯條🍟$48啱啱炸起好香脆,黑松露醬加埋沙律醬好香口,幾分鐘就比我掃晒。荔枝梳打,士多啤梨梳打$38味道係OK嘅,不過我唔係太鍾意飲甜野所以略嫌有啲甜,好似汽水咁樣。另外除咗人類嘅食物之外,仲有狗狗Menu,食物款式都唔少~試咗個招牌狗狗雞肉雞蛋仔$42,新鮮出爐熱辣辣,份量超大,我試咗一粒係冇味嘅😂但我隻狗鍾意食,食咗好多粒🐶Cafe室內座位比較少,室外比較大就有兩邊,仲有滑梯同埋波波池,打卡影相一流🐶
可以帶狗來講,我對啲食物都已經冇乜追求,點知都有驚喜喎!
黑松露煙三文魚意粉🍝$128
芝士蕃茄辣肉腸吐司🍞$82
芝士同埋番茄醬都好多,加埋香辣嘅辣肉腸,相當唔錯~
黑松露醬薯條🍟$48
荔枝梳打,士多啤梨梳打$38